Glasbewassing

Uw onderkomen/object maakt een groot deel uit van uw visitekaartje. Het eerste wat de klanten zien is het onderhoud en uw netheid in uw omgeving. Dit zegt veel over een mens en zijn bedrijf, en het is voor uzelf ook fijn om in een schone en nette omgeving te wonen en/of te werken. Daarom is het zo belangrijk om de glasbewassing met regelmaat uit te laten voeren.

Hierin kunnen wij u op alle vlakken bedienen en dit in uw gewenste methode, frequenties en wensen uitvoeren. Wij kunnen dit voor u op de volgende manieren doen:

√ Ladders
√ Hoogwerkers
√ Tuckerpole systeem
√ Steigers
√ (tijdelijke) Gondels
√ Permanente (en niet permanente) hangstellingen
√ Safesit (abzeilen)
√ en in het uiterste geval zelfs met Hijskraan.

Voor elke hoogte is een oplossing en niets is onmogelijk.

Zo heeft ons bedrijf zelf een Tuckerpole-systeem waarmee we vanaf de grond tot (standaard) 15 meter hoog uw ramen kunnen bewassen zonder strepen of vlekken. Het Tuckerpole systeem heeft vele voordelen zoals:

√ Minder schade aan tuinen en gevels.
√ Minder kosten voor de aanleg van paden voor hoogwerkers.
√ Directe spoeling op ramen en kozijnen waardoor er minder vervuiling tussen randen en kieren ontstaat en ook minder onderhoud behoeft.
√ Een arbeidsveilige en verantwoordelijke manier van werken.

Bij de glasbewassing met het Tuckerpole-systeem wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water Dit is gewoon leidingwater waaruit alle toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na bewassing streep- en kleurloos op.